Egy különleges alkalom – különleges vendégeknek

Támogatói Rendezvény a Legenda Hajón

2017. április 20-án került megrendezésre az Esélyt a Képességeknek kiemelkedő Támogatói rendezvénye. Maga a program is támogatói felajánlásnak köszönhetően jött létre. A Legenda Hajón a tavaszi Dunán Budapest panorámája előtt elhajózva volt alkalmunk elfogyasztani támogatókkal, támogatottakkal valamint a program közreműködőivel közösen egy finom ebédet, miközben szót ejtettünk eddig munkánk eredményeiről és terveinkről is.

A programot tovább színesítette, hogy eljött néhány, a programban támogatottként résztvevő gyermek, fiatal, akik beszéltek személyes élményeikről, tapasztalataikról, és a támogatás lehetőségé e iránt nyitott új érdeklődök első kézből kaphattak referenciát eddigi támogatóktól is.

A résztvevők kis füzetet kaptak, amelyben támogatók és támogatottak osztották meg a programmal kapcsolatos tapasztalataikat az olvasóval.

A hangulat nagyszerű volt és megerősítő tapasztalattal szolgált a programunk iránt már elkötelezett támogatóinknak és az azt töretlen lelkesedéssel vivő közreműködők felé egyaránt. A rendezvény nyomán számos új felajánlást kaptunk, ami ezévi eredményeink és a program továbbépítése szempontjából egyaránt fontosnak bizonyult.

Tags: